Innebandy Målvaktsutrustning

Innebandy målvaktsutrustning, målvaktströja, målvaktsbyxor, målvaktshandskar och målvaktsskor. Innebandy målvaktsutrustning från Salming och Unihoc till bra priser.

Innebandy målvaktsutrustning, se sortimetet här >>

Några exemepel på Innebandy målvaktsutrustning:

Unihoc Goalie sweater Summit, Neon Orange/Black
Innebandy målvaktströja Unihoc Goalie sweater Summit, Neon Orange/Black 359 kr

Unihoc Goalie Sweater Summit är en stilren och exklusiv målvaktströja för innebandy. Summit kollektionen från UNIHOC erbjuder exklusiva målvaktskläder som utvecklats i samarbete med de bästa målvakterna i världen.
Denna snygga och bekväma målvaktströja passar till både träning och match. Lätt vadderad på axlarna och framsida av ärmarna.

Unihoc Goalie Pants Summit, Neon Orange/Black
Innebandy målvaktsbyxor Unihoc Goalie Pants Summit, Neon Orange/Black 639 kr

Unihoc Goalie Pants Summit är en stilren målvaktsbyxa från den exklusiva Summit kollektionen som utvecklats i samarbete med de bästa målvakterna i världen.
Byxorna har ett bälte och justerbar vaddering för höften som gör att byxan lätt kan anpassas till varje Dragkedja så att man lätt kan justera benskydden.
Material: 45% Polyester & 55 %Bomull

Salming Travis Goalie Pant, Junior, Black/Red
Innebandy målvaktsbyxor Salming Travis Goalie Pant, Junior, Black/Red 1099 kr

Salmings nya uttrycksfulla elit målvaktsbyxa med förböjda knän i slitstark polyester. En ny och bättre konstruktion runt midjan med uttagbar vaddering i midjan. Dolt blixtlås fram. Stretchtyg i skrevet för utmärkt rörelsefrihet. Blixtlås på  nedre baksidan av benslutet.

Did you like this? Share it: