Träna Innebandy Hemma

Träna Innebandy hemma innehåller innebandyövningar att göra hemma på en mindre yta. Innebandyövningarna i boken fungerar även utmärkt som stationer på en vanlig innebandyträning, för att öva upp individuella skills i innebandy. Boken är på engelska, men har enkla och tydliga övningsbilder för övningarna att göra hemma.

Träna på teknik, skott, finter, koordination m.m. med hjälp av innebandyövningarna som är anpassade till hemma miljön och hemmaträning.

Du beställer innebandyövningarna (boken eller eBoken) via länkarna nedan, eller genom att söka upp boken på ADLIBRIS, BOKUS, CDON etc.

Innebandyböcker

Featured

Böcker med innebandyövningar, träning och ledarskap. Du kan beställa nedanstående innebandyböcker direkt från tryckeriet eller online från andra bokhandlare. Samtliga tre innebandyböcker med innebandyövningar är på Engelska. I menyn ovanför hittar du eBöcker med innebandyövningar som skickas manuellt i epost till dig efter beställning.

Innebandyböcker med innebandyövningar i eBoks format, dessa laddas hem direkt. I menyn ovanför hittar du ytterligare eBöcker som skickas manuellt i epost till dig efter beställning.